HOOFDLOCATIE

DSC_7680
kaartje

Leidekker Fysio-Manuele Therapie | Ganzendiepstraat 1A, 7607 LZ Almelo | Telefoon: 0546 823 924

TWEEDE LOCATIE

Leidekker Fysiotherapie heeft ook een behandelruimte in de Castelloflat, Thomas Ainsworthlaan 14-2 in Almelo.
Voor afspraken kunt u ook bellen met 0546-823924.

Thomas Ainsworthlaan 14-2 | 7607 NW Almelo

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0546) 823 924,
of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Zoals u ziet is het op onze site van fysio- manuele therapie Leidekker niet mogelijk om een afspraak digitaal in te plannen. Daar hebben wij onze redenen voor; we werken vanuit 3 kernwaarden namelijk INZET, COLLEGIALITEIT en POSITIVITEIT.

De kernwaarde INZET betekent voor u dat ons team van therapeuten alles, wat binnen redelijkheid ligt, doet om mee te denken en tegemoet te komen aan uw wensen. Praktisch betekent dit dat we werken met flexibele werktijden, geen wachtlijst, en dus snel een afspraak en behandeling.

Om u zo goed mogelijk te helpen kijken we naar uw klacht en zoeken we daar de collega bij die gespecialiseerd is in die klacht. Zodoende krijgt u die behandeling die wij noodzakelijk achten voor een zo goed mogelijk resultaat. Dat is de reden dat u niet zelf een afspraak kunt inplannen.

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen, of u kunt uw gegevens achterlaten (met beschrijving van de klacht) in onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Top