Schoudernetwerk bij Leidekker

Schouderklachten kunnen uw dagelijks functioneren behoorlijk in de weg staan. Gelukkig is een operatie lang niet altijd de ideale en enige oplossing voor uw aandoening. Fysiotherapeuten aangesloten bij het Schoudernetwerk kunnen u zo behandelen dat een operatie vaak niet (meer) nodig is.

 

Door middel van oefentherapie trainen we om de spieren sterker te maken, of juist om eerst de bewegelijkheid beter te maken. We helpen u met het aanleren van de juiste stand van uw schouder en adviseren hoe u uw schouder het beste kunt gebruiken in de dagelijkse bezigheden.

We beginnen de behandelingen vaak in de behandelkamer, soms nadat u een operatie heeft gehad, of bij acute klachten. We zorgen er eerst voor dat de bewegingsvrijheid van uw schouder en omliggende gewrichten groter wordt, en de irritatie minder wordt.

Daarna gaat u zelf actief aan het werk in onze oefenruimte, uiteraard met instructies en begeleiding van onze therapeuten. Soms is er een combinatie van oefentherapie en manueel therapie, de beste behandeling voor uw situatie overleggen we binnen ons team en uiteraard met uzelf.

 

Indien nodig verwijzen we u door naar een orthopeed, dit zal via de huisarts gaan.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0546) 823 924

SCHOUDERNETWERK THERAPEUT

Top