Parkinson Netwerk

Het ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van patiënten met Parkinson. Wanneer u Parkinson heeft merkt u dat u belemmerd wordt in uw functioneren. Ondanks de beperkingen is het juist belangrijk om een goede conditie te behouden en dus in beweging te blijven.

Met de therapie richten we ons daarom op het vergroten van uw bewegelijkheid. We helpen bij specifieke problemen die voorkomen bij de ziekte van Parkinson, zoals houdingsproblemen en problemen met lopen.

Dit doen we met verschillende technieken:
Mobiliserende oefeningen, waarbij we bijvoorbeeld een bepaalde beweging veelvuldig oefenen om spieren losser te krijgen. Valtherapie om angsten te overwinnen, en weer zelfvertrouwen te krijgen. Maar ook algemene oefentherapie voor uw conditie en krachtbehoud.

 

Middels Parkinsonconnect hebben we een nauwe samenwerking met verschillende zorgverleners als ergotherapeuten, neurologen, logopedisten e.d. Zo kunnen we altijd de behandelingen op elkaar aansluiten en u de beste begeleiding en zorg bieden.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0546) 823 924

PARKINSON THERAPEUT

ivan

IVAN VERLINDEN

Top