De Praktijk

Welkom bij Leidekker Fysio- en Manuele therapie. Met ons team van fysiotherapeuten en specialisten willen we graag ons steentje bijdragen zodat u weer meer kwaliteit van leven ervaart.

 

U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en onze specialisaties: manueel therapie, sportfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. Onze subspecialisaties zijn bekkentherapie, neurorevalidatie, etalagebenen, medische trainingstherapie, maar ook therapie bij COPD, reuma en artrose en haptotherapie.

Bij Leidekker staan u en uw klachten altijd centraal. Dit merkt u in onze aanpak, in de behandelingen, maar ook in het overleg met onze collega’s om de beste aanpak voor u te bepalen. We geven u graag de handvatten die u nodig heeft om zelfstandig aan uw herstel te werken.

 

Onze drie belangrijkste kernwaarden : collegialiteit, inzet en positiviteit, zijn gericht op een goede werksfeer en vakkundigheid van onze medewerkers, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze patiënten. Dit bereiken we natuurlijk alleen in samenwerking met u!

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0546) 823 924

In samenwerking met:

Logo_OOFA_transparant
heracles-logo

Wij zijn aangesloten bij:

Top