Rugnetwerk bij Leidekker

Onze fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het Rugnetwerk hebben een ruime ervaring met rugklachten, zij kunnen u op specialistische manier onderzoeken, behandelen en begeleiden waardoor u op een verantwoorde manier kan herstellen of omgaan met uw rugklachten.

 

Het kan zijn dat u al lange tijd met uw rugklachten rondloopt, al onder behandeling bent (geweest) van een specialist, geopereerd bent of revalidatietrajecten hebt doorlopen. Wat uw startpunt ook is, we kijken naar uw doelstelling en bepalen dan samen wat haalbaar is in uw situatie en welke behandeling hierbij aansluit.

De behandeling is veelal een combinatie tussen manuele fysiotherapie en bewegingsoefeningen in onze oefenzaal. Altijd met hulp en begeleiding van onze fysiotherapeuten.

 

Doordat we aangesloten zijn bij het rugnetwerk, werken we volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en volgens bestaande behandelprotocollen die matchen met uw rugklachten. Inhoudelijke scholing en toetsing zorgt voor de hoogstaande kwaliteit van handelen van onze therapeuten.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0546) 823 924

Top