Fysiotherapie krijgt weer groen licht!

Wij zijn blij dat we de praktijk open mogen houden omdat wij als zorgverlener mensen willen helpen, juist in deze moeilijke tijden. In onze praktijk hebben wij de juiste voorzorgsmaatregelen genomen (RIVM richtlijnen) om de behandelingen zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden en het infectiegevaar zoveel mogelijk te reduceren.

Samen met u bepalen we de noodzaak van behandelen en vervolgens zullen wij enkele vragen met u doornemen of het voor u en ons veilig is om een behandeling te starten.

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Belangrijk blijft dat u tijdens uw bezoek aan onze praktijk zich aan de RIVM regels houdt.

Onze praktijk is qua organisatie en hygiene professioneel ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat betekent dit voor u?

  • Gelieve de exacte tijd van de afspraak het pand betreden, zodat u niet met te veel mensen in aanraking komt in onze wachtkamer;
  • De behandelaars reinigen na elke patient de behandelbank en attributen. Daarnaast wordt de hygiene vanuit het RIVM opgevolgd. U dient zelf een hoeslaken of badlaken mee te nemen;
  • U dient alleen, indien mogelijk, de praktijk te betreden;
  • Bij binnenkomst handen wassen in het aangegeven toilet.

Wij zijn blij dat wij onze passie met een verantwoord beleid kunnen opschalen en u als klant weer te ondersteunen bij uw hulpvraag. We hopen jullie op deze manier weer van dienst te kunnen zijn en willen jullie alvast bedanken voor het begrip voor deze bijzondere situatie.

Gezonde groet,

Team Leidekker.

Contactformulier

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken. Heeft een u een minder dringende vraag dan kunt u gebruik maken van dit contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Top